Titulka

  • 1
  • 11
  • 22
  • 33
  • 44
  • 55
  • 211
  • 214
  • 215
  • 1
  • 11
  • 22
  • 33
  • 44
  • 55
  • 211
  • 214
  • 215

 

PECHTIGAM

1

 

 

 

 

 

1

Gaštanovo - rumové guľky v štajerskej poleve
Zloženie
guľky:
70 g mleté vlašské orechy
200 g jemne nasekané uvarené gaštany (gaštanové pyré)
6-7 lyžice ovsených vločiek
100 g práškového cukru
1 balíček vanilkového cukru
2 lyžice kakaa
2 lyžice vody
2 lyžice rumu
30ml kokosový olej
1 lyžica čerešňový džem
Štajerská poleva:
150 g bielej čokolády
3 lyžice štajerský tekvicový olej
tmavá čokoláda na ozdobu
Príprava:
1. Všetky ingrediencie na prípravu guliek dobre premiešajte. Cesto asi na 1 hodinu dajte do chladničky stuhnúť. Potom s mokrými rukami tvorte guľôčky (množstvo 1 čajová lyžička). Keď sa cesto začne príliš lepiť na rukách, umyte si ruky znovu studenou vodou. Hotové guľky dáme na ½ hodinu do chladničky .
2. Roztopte bielu čokoládu a vmiešajte do nej štajerský tekvicový olej. Na namáčanie guliek do polevy použite tenkú špajľu. Poukladajte na voskový papier , alebo na alobal a nechajte vychladnúť. Po vychladnutí guľky môžete ozdobiť rozpustenou tmavou čokoládou.

-------------------------------

Ako odstrániť škvrny z tekvicového oleja.

Video:

 2

----------------------

3

Dovoz - Bratislava zadarmo.
Pri objednaní a dovoze tovaru v rámci Bratislavy
( aj v Sobotu a Nedeľu ) možnosť platby v hotovosti pri prebratí tovaru.

 

 

 

 

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie